2 januari 2011

Ingen bitterf*tta längre hahaha


Neej nu är jag inte så sur längre.. haha man har ju sina dagar om man säger så.. Tack och lov att jag redan bett om ursäkt till min kära mamma inför förlossningen, kan nog sägas allt för mycket då hahaha Om jag känner mig rätt så.. Idag har jag även sett att en tjej jag började prata med på familjeliv också fått värkar, dock har hon nu hållt på i ca 18h.. stackarn om nu inte bebis kommit ut såklart... Jag önskar henne ALL LYCKA!! Och grattis till Frida till lilltjejen :) Super söt liten bebis hiihii Detta får ju bara mig att längta ännu mer.. vet inte riktigt om det går ens nu.. haha nästan så man kan tro att bebis ska bo i magen resten va mitt liv.

Idag har jag haft en hel dag med mamma och syster Agnetha. Super mys, vi har ätit pannkakor, pratat massor, kolla på film, nu på kvällen gjorde vi ordning pastakycklingsallad.. MUMS :) en toppen dag med andra ord, har fått mig tvärlugn nu.. och sen ska jag ha mamma sovandes här inatt, det lär ju få mig tvär lugn kan jag lova... skönt skönt skönt.. =)

Imorgon ska vi till förlossningen då det inte fanns någon tid på specialistmödravårdcentralen... så ska vi göra undersökning om hur allt ligger till, kolla vatten och hur bebis mår... Ultraljud igen så om inte bebis vill komma ut innan får jag ju iaf se min bebis på ultraljudet igen.. Man får ju försöka se lite positivt i det hela nu... även fast hoppet börjar sina hahaha ;P nej då mitt hjärta kommer ju självklart när det kommer, frågan är om det är inatt något startat då jag känner mig lugn eftersom mamma är här.. och då kan jag slappna av helt på ett annat sätt. Så håll tummarna gått folk :)

Nu ska jag fortsätta umgås med mina underbara... Puss på er

Inga kommentarer: